Detachering

Detachering

Gaat u als bedrijf een grote onderhoudsstop doen, nieuwbouw plegen, een nieuwe productielijn opzetten, is door ziekte een medewerker uitgevallen of is een vacature tijdelijk niet ingevuld, dan zit u mogelijk verlegen om een deskundige. Het moment contact op te nemen met V.A.K. Assist.

V.A.K. Assist detacheert deskundigen, hogere/ middelbare veiligheidskundige, K.A.M. coördinatoren/ managers, zowel voor kortlopende als langlopende projecten.

Voor vele projecten is de inzet van een (veiligheids) deskundige noodzakelijk. U heeft bijvoorbeeld te maken met een complexe problematiek op het gebied van veiligheid en u heeft behoefte aan flexibel inzetbare kennis, passend bij de omvang en de aard van het werk. De veiligheidskundige van V.A.K. Assist nemen (voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime) op professionele wijze de veiligheidskundige taken in uw organisatie op zich.

Onze veiligheidskundigen kunnen u onder andere van dienst zijn bij:

 

  • het implementeren van het veiligheidsbeleid;
  • het begeleiden van (nieuw)bouwprojecten;
  • het begeleiden van shut-down activiteiten;
  • het tijdelijk vervullen van vacatures binnen uw organisatie.
  • het tijdelijk vervullen van HSE- en KAM-management posities

 

Werkwijze

In een intakegesprek wordt vastgesteld wat uw wensen en eisen zijn. Wat is het gewenste deskundigheidsniveau? Welke andere competenties zijn noodzakelijk om in uw bedrijfssituatie optimale resultaten neer te zetten? Na dit gesprek vindt door ons een eerste selectie plaats uit onze eigen medewerkers en uit een kring van mensen met wie wij goede ervaringen hebben. De cv’s van deze kandidaten worden aan u voorgelegd en vervolgens heeft u een persoonlijk gesprek met de geselecteerde adviseur(s). Daarna kunt u uw definitieve keuze bepalen.

 V.A.K. Assist levert u advies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak!

Meer Producten

Arbo Advies Verbouw en Nieuwbouw Projectbegeleiding Detachering

Informatie opvragen